Hledat

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

Facebook

TOPlist



Živnostník Vysočina - 2. místo Hana Pacalová Humpolec

8. října 2017 - zdroj Kraj Vysočina

Živnostník roku - Vysočina: 2. místo Hana Pacalová obchod se zdravou výživou - Humpolec

Nejlepšími letošními podnikateli na Vysočině jsou výrobci pracovních oděvů a kadeřnice

V Kraji Vysočina získala titul Vodafone Firma roku 2017 společnost ALTREVA, která vyrábí pracovní oděvy. Mezi živnostníky vybojovala titul Česká spořitelna Živnostník roku 2017 Kraje Vysočina kadeřnice Helena Pudilová.

Vítězná živnostnice Helena Pudilová měla do půl roku po vybudování prvního malého kadeřnictví plno. Také vyzkoušela vést tři salony najednou, ale tam, kde nemohla sama dohlížet, to podle jejích slov nikam nevedlo. Před dvěma lety koupila dům v centru Jihlavy a její tým se rozrostl. Současně spolupracuje s fotografy, stylistkami, masérkou a jinými přidruženými službami v oblasti wellness. „Máme především stálou klientelu a výborné reference a to je odměna za mnoholetou práci,“ uvedla vítězná živnostnice. Sama je školitelkou kadeřnické chemie a dodržování technologických postupů. Velmi oblíbená je ze strany zákazníků kombinace všech služeb, které její salón nabízí (kadeřnice, vizážistka, stylistka, fotograf) v jeden den. Maximální péče, proměna a nakonec fotografie. Vše v jednom domě. Včetně fotoateliéru.

Zleva: Hana Pacalová, Helena Pudilová a Eva Stoklásková Hegerová

Druhé místo obsadila Hana Pacalová, která se věnuje prodeji zdravé výživy, čajů, kávy a prodeji regionálních produktů. Na stupně vítězů dosáhla ještě Eva Stoklásková Hegerová, která se od květinářství postupně propracovala až k projekci a realizaci zahrad.

Mezi firmami odbornou porotu zaujala společnost ALTREVA, která nabízí standardní pracovní oblečení určené do různých sektorů průmyslu, zdravotnictví a služeb, ale i ochranné certifikované oděvy, a to včetně návrhu, vývoje i případné certifikace kolekcí na míru pro zákazníky, kteří mají jasně danou korporátní identitu a chtějí se odlišit od konkurence.

Stříbro bere První brněnská strojírna Velká Bíteš. Hi-Tech výrobce, který ve vlastním provozu zajišťuje vývoj, výrobu a testování letecké techniky. Je také přední evropskou slévárnou přesného lití, dodavatelem galvanických povrchových úprav a vysoce přesného obrábění. Třetici nejúspěšnějších uzavírá společnost IKbike s výrobou unikátních vozíků pro osoby se sníženou pohyblivostí dolních končetin.

Vodafone Firma roku 2017 Kraje Vysočina:

  • 1. ALTREVA spol. s r.o. – výroba pracovních oděvů (Třebíč)
  • 2. První brněnská strojírna Velká Bíteš, a.s. – výroba letecké techniky (Velká Bíteš)
  • 3. IKbike s.r.o. – výroba vozíků pro osoby se sníženou pohyblivostí (Velké Meziříčí)

Česká spořitelna Živnostník roku 2017 Kraje Vysočina:

  • 1. Helena Pudilová – kadeřnictví (Jihlava)
  • 2. Hana Pacalová – obchod se zdravou výživou (Humpolec)
  • 3. Eva Stoklásková Hegerová – projekce a realizace zahrad (Hybrálec)

Vodafone Odpovědná firma roku 2017 Kraje Vysočina:

  • První brněnská strojírna Velká Bíteš, a.s. – výroba letecké techniky (Velká Bíteš)

Vítězové krajského kola se stávají zároveň celorepublikovými finalisty. Slavnostní vyhlášení celostátních výsledků soutěží Vodafone Firma roku 2017, Česká spořitelna Živnostník roku 2017 i Vodafone Odpovědná firma roku 2017 se uskuteční 6. prosince na pražském Žofíně.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum