Hledat

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

Facebook

TOPlist



HUMPOLEC: Vítání občánků

6. října 2021

HUMPOLEC: Vítání občánků

Vítání občánků města Humpolec.

Město Humpolec, komise pro občanské záležitosti ve spolupráci s matrikářkami Městského úřadu Humpolec pořádá vítání občánků formou slavnosti v obřadní síni, nebo předáním dárků všem občánkům narozeným v Humpolci či v jeho místních částech.

Dle platného usnesení Rady města čj. 1059/RM/2021 ze dne 15. září 2021 je v roce 2021 poskytován peněžitý dar ve výši 1.000 Kč. Dar je poskytován rodičům každého dítěte, kteří jsou přihlášeni k trvalému pobytu v Humpolci a jeho místních částech.

Foto Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz

Vítání občánků bude dle rozhodnutí rodičů dítěte buď formou slavnosti v obřadní síni Městského úřadu v Humpolci, nebo převzetím peněžitého a květinového daru na matrice na Městském úřadě v Humpolci.

O termínu konání slavnosti nebo předání dárků budou rodiče občánků vyrozuměni dopisem na adresu trvalého bydliště. Rodiče pak zpětně vyrozumí Odbor vnitřních věcí, agendu matriky o svém výběru: zda zvolí slavnost, či jednoduché předání dárků. Informaci o termínu konání slavnosti nebo předání a převzetí dárků zašleme rodičům cca 2 týdny před obřadem/setkáním.

Zdroj: Město Humpolec.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum