Hledat

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

Facebook

TOPlist



Včelařství Kopecký Humpolec - Země živitelka

25. srpna 2021

HUMPOLEC: Včelařství Kopecký Humpolec - Země živitelka

Vysočina letos veze na Země živitelku mléko a med

Mezi tradičními účastníky na národní výstavě Země Živitelka v Českých Budějovicích bude figurovat i Kraj Vysočina. V pavilonu T1 představí návštěvníkům i hostům mimo jiné regionální produkci mléka a mléčných výrobků, o jejichž prezentaci se postará jihlavská společnost Moravia Lacto, a dále také produkci medu, kterou zaštítí vyhlášené Včelařství Kopecký Humpolec. Výstava Země živitelka se letos v Českých Budějovicích koná ve dnech 26. – 31. srpna.

fOTO: Krajský úřad Kraje Vysočina

Stánek Kraje Vysočina bude už zítra v dopoledních hodinách otevřen za přítomnosti hejtmana Kraje Vysočina Vítězslava Schreka a náměstka pro oblast zemědělství a životního prostředí Lukáše Vlčka. Stejně jako v minulosti bude na stánku Kraje Vysočina připravena ochutnávka regionálních produktů a poběží i originální soutěž v agrárních znalostech. Každý účastník, který se zapojí, si odnese jako pozornost sáček se semeny řepy, hrachu nebo třeba květinového mixu. Sadby je připraveno dost, dostat by se mělo na každého, a tak není vyloučeno, že příští rok bude řada zahrádek po celé České republice krásně zelená díky osivu z Vysočiny.

Kraj Vysočina zve veřejnost na svůj stánek v rámci národní výstavy Země živitelka v Českých Budějovicích. Najdete nás v pavilonu T1 od 26. – 31. srpna.

Zdroj: Krajský úřad Kraje Vysočina.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum