Hledat

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

Facebook

TOPlist



Tam Tam Batucada - Bubenická show

21. srpna 2018 - zdroj MěKIS Humpolec

Tam Tam Batucada - Bubenická show

Pozvánka na úžasné temperamentní vystoupení bubeníků a perkusistů, které se bude konat ve čtvrtek 23. srpna 2018 v Zahradě muzea v Humpolci. Přijďte si poslechnout, možná i zatančit. Tahle muzika vás v klidu nenechá!

MěKIS v Humpolci vás zve na strhující rytmickou bubenickou show nabitou energií. Byli u otevření Sazka Areny, povzbuzují na mezinárodních marathonech (pravidelně v Praze a Drážďanech), viděli jste je v televizních přenosech z Českých Lvů a Miss, na slavnostních zahájeních provozu několika obchodních center i TV Barrandov, v roce 2013 vystupovali na zahajovacím ceremoniálu Super Poháru UEFA, hráli v Egyptě, v Řecku, v Monaku, v Číně…a teď dokonce vystoupí i v Humpolci! Vaše nohy začnou samy poskakovat, vaše ruce tleskat a bubnovat, a vaše tělo neudržíte v klidu, až uslyšíte a uvidíte tuto obrovskou partu bubeníků a perkusistů, která hraje skáče, tančí a řádí pod vedením píšťalky Miloše Vacíka. Hrají karnevalovou sambu z oblastí Rio de Janeiro a Bahia.

Vstupné: 80 Kč v předprodeji (infocentrum Humpolec), 100 Kč na místě před koncertem.

"Jak v zimě, tak v létě vás nabijeme energií pocházející ze slunných oblastí Brazílie, ale také celé jižní Ameriky, Kuby i Afriky. Připomeneme vám rytmy samba reggae, samba batucada, maracatú, timbalada, rumba, afrosamba a jiné." říká kapelník Miloš Vacík.

Miloš Vacík - hudebník, hráč na bicí nástroje a perkuse z celého světa. Skladatel, lektor, studiový hráč, výtvarník. Kapelník skupiny Tam-Tam Orchestra a Tam-Tam Batucada, založil a hraje se Slunečním orchestrem, spoluzakladatel Šum svistu, člen mezinárodního projektu Slet bubeníků. V roce 2004 založil a vede I. školu samby v České republice, se kterou také vystupuje.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum