Hledat

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

Facebook

TOPlist



Nový územní plán Humpolce

4. září 2021

Nový územní plán Humpolce

Město Humpolec sbírá první podněty pro nový územní plán.

Město Humpolec uspořádalo ke konci prázdnin hned dvě veřejná projednání s občany města a místních částí. Tentokrát byla na programu příprava nového územního plánu města, který se v tomto roce začíná chystat, respektive začíná sběr dat k tvorbě jeho zadání pro další zpracování.

Nejedná se tak zdaleka o poslední veřejná projednání k tomuto důležitému dokumentu města. „Jsme teprve na začátku. Celý proces tvorby bude trvat minimálně čtyři roky a ještě nás čeká několik etap, kdy občané budou moci sdělovat nebo posílat své podněty. Vše budeme včas zveřejňovat a informace budou k dostání také na Stavebním úřadě. Naším cílem je, aby se občané o územní plán zajímali, minimálně v souvislosti se svými pozemky," uvedl místostarosta Humpolce Vlastimil Brukner a dodal, že v rámci nového dokumentu budou zapracovány i koncepce rozvoje města, které jsou ke zhlédnutí na webových stránkách města.

V pauze mezi covidovými vlnami se městu Humpolec podařilo uspořádat veřejná projednání na stejné téma téměř ve všech místních částech, už chyběla jen Světlice. První kolo cesty za podněty obyvatel pak skončilo v Humpolci.

Sběr prvních podnětů pro tvorbu zadání potrvá do 30. září 2021. Občané se mohou obracet na:

Současně platný územní plán Humpolce.

Zdroj: Město Humpolec.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum