Hledat

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

Facebook

TOPlist



Povodňová sbírka

26. září 2024

HUMPOLEC: Povodňová sbírka

SDH Humpolec pořádá sbírku pro lidi zasažené povodněmi.

Sbírka dobrovolných hasičů na pomoc lidem zasaženým povodněmi. Čtvrtek 26. září od 12 do 18 hodin, pátek 27. září od 8 do 18 hodin. Sběrné místo v hasičárně na ulici Hálkova 422.

Sbor dobrovolných hasičů z Humpolce v sobotu 28. září odveze materiální pomoc do obce Těškovice v okrese Opava, která je družební obcí humpoleckých dobrovolných hasičů. Z Těškovic bude materiální pomoc distribuována do obcí v okrese Opava, které byly postiženy povodněmi.

Za tímto účelem SDH Humpolec pořádá veřejnou sbírku. Potřeba jsou především nové ocelové lopaty, stavební kolečka, smetáky, nabité power banky, elektrocentrály, čerpadla, vysoušeče, dezinfekční a čisticí prostředky a další potřebné vybavení.

Prosím nenoste oblečení, potraviny a balenou vodu.

Materiál můžete přinést do hasičárny na ulici Hálkova 422 ve čtvrtek 26. září od 12 do 18 hodin a v pátek 27. září od 8 do 18 hodin.

V případě dotazů se obraťte na kontaktní osoby:

Jaroslav Vašíček tel.: +420 777 883 264
Martin Maršík tel.: +420 722 432 820

Ochotníci z Těškovic zahrají v Humpolci

Do Humpolce přijedou divadelní ochotníci z partnerské obce Těškovice, kteří ve dnech 14. až 16. listopadu odehrají divadelní představení. Výtěžek ze vstupného bude věnován lokalitám zasažených povodněmi. Informace o místě a času divadelního představení budou upřesněny.

Zdroj: Město Humpolec.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum