Hledat

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

Facebook

TOPlist



Stavba prodloužena

10. listopadu 2023

HUMPOLEC: Stavba prodloužena

Z důvodu řešení spodních vod se musel prodloužit termín stavby na ulici Pražská a Na Kasárnách. Termín dokončení je 30. listopadu.

V roce 2019 byla realizována výstavba okružní křižovatky v prostoru křižovatky ulic Pražská, Zahradní a Okružní. V rámci této stavby město Humpolec rekonstruovalo své inženýrské sítě, a to splaškovou kanalizační stoku, hlavní přívodní vodovodní řad a výstavbu nové dešťové kanalizace.

V letošním roce tato stavba pokračuje dalším úsekem, který podle zpracované projektové dokumentace byl plánován od křižovatky ulic Na Kasárnách – Nerudova (od obchodu BILLA) po ukončený úsek z roku 2019. V tomto celém úseku je i počítáno s rekonstrukcí plynovodu a přípojek.

Vzhledem k rozsahu prací se projekt rozdělil na dvě samostatné etapy. Aby se dala vyřešit komplikace se spodní vodou musí být stavba prodloužena o třicet metrů, tím se zároveň posune termín dokončení. Toto řešení pomůže zároveň při zaplavování sklepů okolních nemovitostí. Na základě společného jednání včetně Krajské správy a údržby silnic Vysočiny se termín dokončení stavby prodloužil do 30. listopadu. V současné době již dochází k dokončovacím pracím na pokládce a propojování potrubí a budou zahájeny práce na konstrukci silnice.

Zdroj: Město Humpolec.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum