Hledat

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

Facebook

TOPlist



HUMPOLEC: Oprava průtahu Humpolcem

7. července 2022

HUMPOLEC: Oprava průtahu Humpolcem

Oprava průtahu Humpolcem bude rozdělaná do šesti etap. Začne 11. července.

První etapa oprava povrchu humpoleckého průtahu na silnici I/34 by měla začít v pondělí 11. července. Stavba bude probíhat za provozu po polovinách a bude rozdělena do šesti etap, provoz bude řízen semafory. Celková doba realizace se plánuje na 13 týdnů, hotovo by tak mělo být kolem 7. října.

Stavební práce si vyžádají i krátkodobé uzavírky vedlejších ulic. Během I. a II. etapy bude uzavřena ulice Fügnerova a provoz bude odkloněn přes ulici Hálkovu. V průběhu III. a IV. etapy se naopak uzavře ulice Hálkova a řidiči budou jezdit přes Fügnerovu. Po dobu V. a VI. etapy auta neprojedou ulicí Jihlavskou a Pod Vilémovem.

Fügnerova ulice, ilustrační foto Mapy Google

S částečným omezením musí počítat i chodci, neboť stávající přechody pro chodce budou v kolizi s postupem výstavby, a majitelé nemovitostí podél silnice I/34, která se bude v danou chvíli opravovat.

Upravená dopravní situace bude i na Rozkoši. V křižovatkách nebude možné zastavit, aby byl umožněn výjezd automobilů z vedlejších ulic. Upozorňovat na to bude přechodné dopravní značení – žluté kříže.

Kromě firmy SWIETELSKY stavební, která má opravu povrchu na starosti, tady bude pracovat i VODAK Humpolec. V rámci I. a II. etapy by měla proběhnout oprava vodovodu, kterou má VODAK ve správě, a během celé akce bude probíhat ještě sanace revizních kanalizačních šachet.

Zdroj: Město Humpolec.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum