Hledat

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

Facebook

TOPlist



Opravy sportovišť

2. listopadu 2022

HUMPOLEC: Opravy sportovišť

Gymnázia v Pelhřimově a v Humpolci budou mít opravená sportoviště. Už během příštího roku začne Kraj Vysočina opravovat venkovní hřiště u pelhřimovského gymnázia. Jako „bonus“ k novým běžeckým drahám, doskočišti nebo hřišti na míčové hry přidá kraj i zcela novou lezeckou stěnu. „Kývli jsme i na požadavek vedení školy a v rámci úprav sportovišť zřídíme také výukový altán pro přednášky na čerstvém vzduchu,“ uvedl radní Kraje Vysočina pro oblast majetku Karel Janoušek. Opravy čekají v novém roce i tělocvičnu krajského Gymnázia Humpolec.

Gymnázium Humpolec

Zatímco veškeré stavební úpravy v Pelhřimově chce mít kraj hotové za devět měsíců, opravy tělocvičny v Humpolci budou trvat celý rok. „Čeká nás výměna izolací a střešních oken včetně opravy střechy samotné. Budova dostane novou omítku a budou vyspraveny i stěny uvnitř objektu,“ popsal plánované práce hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek. Podle něj stavební úpravy humpolecké tělocvičny vyřeší i nevyhovující akustiku velkého a gymnastického sálu.

Obě opravy bude Kraj Vysočina financovat z vlastního rozpočtu. Předběžně se předpokládá, že přijdou na celkem 25 miliónů korun.

Zdroj text: Krajský úřad Kraje Vysočina. Ilustrační foto Mapy Google.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum